Puheenjohtaja jäsenille 23.8.2021.

Maanantai 23.8.2021 klo 10:38


Hei  jäsenet

Syksyisenä sunnuntaiaamuna herätessäni ja kahvia juodessani, ajattelin teitä.  Mietin jälleen kerran, miten me tästä etenemme siten, että jonkinlainen vireys saadaan pidettyä? Miten saadaan porukka pois neljän seinän sisältä kokoontumaan terveysturvallisesti? Joka päivä katsoo puolenpäivän aikaan lehdestä, että kuinka paljon on uusia koronatapauksia. Joka viikko katsoo, miten Pirkanmaan koronanyrkki suosittelee kokoontumaan sisä- ja ulkotiloissa. Voi ei, ei vieläkään saada lupaa pitää kerhoa sisätiloissa. Vaatisi erillisjärjestelyitä kuten ihmisten jakamisen lohkoihin ja lisää WC tiloja. Nokian kaupunkikaan tuskin antaa sisätiloissaan pitää massatapahtumaa. Jos kuitenkin kokoontumisrajoituksia höllennetään syyskuun alusta, niin johtokunta ehkä pystyy vielä järjestämään 31.8. kokouksessaan sisätilakerhon. Masennukselle emme anna valtaa. Emme anna. Olemme vahvoja.

8.9 kerho kuitenkin luultavammin pidetään ulkotiloissa Jäähallin pihapiirissä. Näin johtokunta asian suunnitteli edellisessä kokouksessaan. Järjestetään kiva ulkoilmatapahtuma ennen talven tuloa. Lupasin edellisessä kirjeessäni teille, että kakkukahvit tarjotaan. Tuolloin olin hyvässä uskossa, että voidaan sisällä järjestää. Nämä asiat kun eivät kuitenkaan ole uskon asioita, vaan totuus valkenee aikanaan karulla tavalla. Ne kakkukahvit vielä juodaan, mutta vasta sisällä pidettävässä ensimmäisessä kerhossa. Ulkotiloissa kuitenkin luvassa pullakahvit ja muuta mukavaa.

Onhan toki positiivistakin ilmassa. Harrastekerhot alkavat ja niistähän olikin jo ilmoitus Nokian Uutisissa. Nyt kaikki vain valitsemaan itselleen harrastus, joko liikunnallista, kädentaitoja vaativaa, pohdiskelevaa tai laulamisesta ja näyttelemisestä nauttivat. Niistähän voi valita montakin harrastusta, kunhan vain saa aikatauluunsa sopimaan. Voihan käydä tutustumassa vaikka kaikkiin ja valita itselleen sopivan/sopivat harrastukset. Toimintakalenterista löydätte vetäjien yhteystiedot. Uusia harrastekerhojakin olemme miettineet mutta vetäjiä ei ole  helppo saada/löytyä. Mietintämyssyn ja kyselyjen alla on.

Vanhustenviikko pidetään 3-10.10.2021. teemalla -  "Luonto antaa voimaa". Toimintamme on paljolti ollutkin nyt ulkona ja luonnossa. Tuon viikon ohjelmasta kuullaan myöhemmin. Suunnittelu alkamassa.

Toivotan kaikille oikeen mukavaa syksyä ja liikkukaa paljon luonnossa, halailkaa puita, kerätkää sieniä ja marjoja, ihailkaa kaunista luontoa ja sen hiljaisuutta yksin tai yhdessä. Hymyillään kun tavataan.

 

Syysterveisin Mervi

Avainsanat: jäsenkirje


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini