Puheenjohtaja jäsenille 21.4.2022

Torstai 21.4.2022


Hei  jäsenet

On kulunut tovi kun kirjoitin viimeksi. Kevät on jo pitkällä ja vaikka korona vielä on seuranamme, se on muuttanut muotoaan enemmänkin flunssan kaltaiseksi taudiksi. Moni meistäkin on sen sairastanut jossakin muodossa ja täten saanut tuntumaa pari vuotta sitten hyvinkin pelättyyn virustautiin. Tällä hetkellä on jo vapautettu monesta rajoitteesta ja viimeisimpänä maskipakkoa löysennetään. Käytetään maskia kuitenkin vielä ahtaissa sisätiloissa. Se koronasta tällä kertaa.

Kevät tietää myös sitä, että keskiviikkokerhot ja harrastekerhot lopettelevat toimintaansa kesän ajaksi. Koronan jälkeinen elämä on pikkuhiljaa saavuttamassa normaalimman elämän. Uskallusta toisten ihmisten pariin lähtemisestä rohkaistaan edelleen. Kevätjuhlaa juhlistetaan keskiviikkona 18.5 Kerholassa. Juhlapuheen pitäjäksi on lupautunut Eläkeläiset ry:n toiminnanjohtaja Jan Koskimies. Tilaisuuden tekee juhlavaksi se, että seitsemälle ansioituneelle jäsenellemme jaetaan kultainen ansiomerkki. Toivottavasti teistä mahdollisimman moni lähtee mukaan. Luvassa hyvää ohjelmaa ja rentoa seurustelua. Yhdistys tarjoaa kahvit.

Kevätjuhlan jälkeisenä päivänä 19.5. lähdetään yhteiskuljetuksella onnikalla Käenkoskelle Pirkanmaan Eläkeläisten Aluejärjestön järjestämään kevätriehaan. Sielläkin on luvassa ohjelmaa, hyvää ruokaa noutopöydästä (20 €) ja marjapiirakkakahvit. Tutustutaan muidenkin kuntien järjestöjen ihmisiin ja luoda suhteita. Uusien ihmissuhteiden luominen ei ole vaikeaa mutta äärettömän tärkeää. Älä tee suhteen luomisesta vaikeaa. Tarvitaan vain muutama sana ja se lähtee siitä. Meidän ikäisillämme, kun on jo elämänkokemusta eri elämän saroilta, niin aina löytyy jokin yhteinen asia ja monesti löydetään yhteisiä tuttuja. Mene ja keskustele rohkeasti, niin huomaatkin hetkessä, miten taitava olet ihmissuhteiden luomisessa. Voit saada toiselle ihmiselle hyvän mielen sille päivälle ja kenties pitempäänkin. Kuljetus ilmainen Kysy paikkoja Marittalta.

Kesällä ei kuitenkaan kannata jäädä neljän seinän sisälle, vaikka ei mitään aikataulutettua ohjelmaa ole luvassa. Torilla tavataan joka tapauksessa. Sehän on hyvä kohtaamispaikka. Josko vaikka kässyläisetkin jonakin kauniina kesätoripäivänä lähtisivät myymään kauniita tuotteitaan. Siihen tarvitaan aina muutama vapaaehtoinen tekijä. Pöydän ympärillä olisi mukava rupatella kesän kuulumisia.

Elokuussa pidetään perinteinen Elorieha, josta ilmoitellaan sitten myöhemmin, kunhan paikka ja ohjelma tarkentuvat. Syksyllä 7.9. alkaa keskiviikkokerhot.

Tule mukaan toimintaamme. Ota ystävä tai naapuri mukaan tutustumaan. Löydä oma harrastuksesi ja nauti yhdessä tekemisestä. Harrastekerhoja lisätään sitä mukaa, kun vain tulee ehdotuksia teiltä jäseniltäkin päin.

Jäseneksi voit liittyä helposti kotisivujen kautta tai ihan paperinen jäsenhakemus täyttämällä. Olet kovasti tervetullut iloiseen joukkoomme. Me huolehdimme ja välitämme toisistamme.

Hyvää kevättä ja lämmintä, tervettä kesää teille kaikille.

Mervi Veijola, puheenjohtaja

040 587 2990

Avainsanat: jäsenkirje


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini